Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februarirodnad

Skenet från fotogenlampan
får oss att tro
om vi nu är såna som kan
för det verkar så
långt bort
Ibland

Kärlekstestar faller ur din
kärlekskranka mun
samtidigt förklarar du att
livet. Livet är det som händer
när vi slutar när vi sluter ögon
och sedan öppnar
Om och om
och om
igen

Så älskling
blinka i min närvaro
lova mig dina ögonblick av hunger
Testa oss när vi sover
och plocka
kärlek ur våra munnar

Vi är dagens sista andetag och
vinterns sista lovord
Du är min februarirodnad,
ett snöfall i natten

Ge mig din hunger
ge mig vårt liv




Fri vers av Fagnes
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-07 23:02



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
"står ut"
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
Sista två styckena stor ut, från denna texten
2010-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt vacker titel.
I februari kan man börja hoppas igen.
2010-11-07

  wildrose
Vackert
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Fagnes
Fagnes