Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fågelkatt

Du säger att
fåglar klöser sönder
luften
och jag
sväljer ner salt saliv
i benen
tänker att jag smakar
av dina läppavtryck

(det gör ont)

Jag säger att
luften är oförstörbar
du ler och säger
att det var bara någonting
du
sa
förklarar bort dina ord
och jag tänker att
varför
sa du då det?

(bara försvinn bort)

Jag frågar varför du
älskar mig när
jag
klöser sönder oss
du säger att
vi är luften;
oförstörbara





(snälla kom närmre)




Fri vers av Fagnes
Läst 519 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-05 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fagnes
Fagnes