Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okontrollerbart

Kondenserat vatten lämnar
kontrastögon, jag har
aldrig förstått mig på
det där med tårar



alldeles för svårt att tala om



Hur blir ett och ett två? frågar du
och ramar in mina trasiga dagar



som om det skulle hjälpa



Jag förstår ingenting, gråter du
dina kinder är staket
avgränsar mig från dig



jag vet inte hur man talar högt om svåra saker




Fri vers av Fagnes
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-07 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fagnes
Fagnes