Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är det vi är

du var en
snövit katt på en snövit gata
och tystnaden som föll mot marken



några trasiga ord som
hittade ut ur din befästning
"Vad kostar en biljett tillbaka?"



Jag räknade nog sekunderna
försökte att
förstå



hur man kunde få vara som du

död i allt det levande



dina fötter hade sprungit
mot klockans visare
du förklarade efteråt att det var tiden som



dansade i dina skor
De ville dig aldrig något ont
men på något vis i någon stad



lyckades de ta ifrån dig viljan att leva






Fri vers av Fagnes
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-14 18:41



Bookmark and Share


  fyndighetsberättaren
gillar denna!
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Fagnes
Fagnes