Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det börjar bli så kallt

Man blir lite förvånad att kylan
är här efter den varma fina
hösten som varit här men
nu börjar det bli så kallt

Dröjer nog inte länge förens
vintern är här igen vill inte ha
vinter gillar inte när det börjar
bli så kallt

Då blir jag snart liggandes i
min värsta värk värmen gör
att värken håller sig till lite
mindre värk men man får
bita ihop och finna sig i
det också att det börjar
bli så kallt




Fri vers av Ann-christin
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-08 16:46



Bookmark and Share


  Maria T
Hoppas verken dröjer
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin