Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begär=lidelse

Och den kloka lilla mannen talade
I sin oranga dräkt som den
Lama han är

Begär leder till lidelse

Och jag tänkte
med mina känslor
begär jag dig

Innebär det då
att jag ska lida länge




Fri vers av mariann
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-11-30 12:36



Bookmark and Share


  Propella
Nu blev jag ta mig tusan kär igen. I den här texten. Jag är faktiskt mållös vilket inte händer så ofta.

"Och jag tänkte
med mina känslor
begär jag dig

Innebär det då
att jag ska lida länge"

Jisses vilken fullträff!!!!!!!!

5 5 5 5 5 5 5
2005-12-01

  Dilsewat
Intressant, tankeväckande rader om "förslavning" :
2005-11-30
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann