Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när rörligheten försvinner

sakta kryper värken fram
bit för bit äter den upp

Som cement
känns mer och mer
varje led

När rörligheten försvinner
finns det inte mycket mer
att göra
än vänta på
att det ska bli bra igen




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-08 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson