Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är bara tvungen att få ur mig allt det här jobbiga för att kunna gå vidare med mitt liv Och kanske det är fel av mig att göra det Det får ni avgöra


Kärleken måste bara vara blind del1

Har fått den ena efter den andra kniven instucken rätt in i mitt hjärta den här helgen
fått min beskärda del av otrohet, falskhet, lögner och annan skit, så att det borde räcka för resten av mitt liv?
Ja, ja så är det och så som jag känner det i alla fall
Men nu får det verkligen vara nog
Jag så nu drar jag ut de här knivarna ut ur mitt hjärta och säger det till henne klart och tydligt så att hon verkligen förstår
att hon inte längre kan ge mig någon mera smärta
Du har svikit mig tillräckligt nog redan, så dra du åt helvete
Försvinn jävla bitch
Beter dig som värsta horan
Bara ljuger hela tiden och bedrar och antagligen för pengar
Knulla är inte gratis
Ja, det är ju alltid det som du säger
Vill inte se dig något mer, så stick till din nya gick där i Täby
( gick = pojkvän på thai )
Han som bara vill träffa dig på fredagar till lördagar för annars så skiter han ju bara i dig
Tror du inte att jag fattar vad du håller på med
Driva mig till vansinne
Och dig har jag älskat, varit gift med under alla dessa år
Kärleken måste bara vara blind
Tvi!
Nä, fy fan!
Stick och brinn eller flytta tillbaka till Thailand med dig, du din jävla lögnerska för man kan inte tro på någonting som du säger längre
Ja, ja så ledsen och besviken på dig
Jag vill helst inte se dig något mer i mitt liv

Kärleken måste bara vara blind

Ken Cassel
8/11-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-08 19:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Sorgligt och vemodigt att läsa
känner din frustration i dina
rader
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel