Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hatar något jag ändå älskar

Så vackert
så njutbart

Men hälsan säger annat
inget fungerar

Hatar något jag älskar
vintern har ljuspunkter
men får kroppen att sluta fungera




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-08 20:09



Bookmark and Share


    eva m h
En olycklig kombination!
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson