Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimma

Dimma, dimma,
det enda jag ser..

Jag har ingen aning,
vart jag är på väg.

Jag söker skydd.

Vet inte för vad.

Kanske...

För mig själv.




Fri vers av Amorina
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-08 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina