Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se!

"Huvudsaken är att man bekräftar sig själv."

Sägs det.

Jag tror inte på det längre.

Jag tror inte människan är så stark.

Jag behöver se mig själv.

Och också få bli sedd.

Vi behöver varandra!




Fri vers av Amorina
Läst 223 gånger
Publicerad 2010-11-08 20:55



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket bra skrivet. =)
2010-11-10

  Larz Gustafsson VIP
Det blirså lätt nihilistiskt/narcissistiskt.
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina