Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt är jag din

Lyssnar till orden

de som Tomas Ledin sjunger

I natt är jag din

Jag finns där du är

lyssnar pà dig

dina ord

italienska

l'amore

Sì, l'amore c'è...

Ti amo

behövs det verkligen sägas

ty i natt är jag din

och du är min

det grannarna gör berör oss ej

ty kärleken

l'amore

är där trots allt...

I natt är jag din

till tonerna av Tomas Ledin

men du förstàr ej...

Du pratar ej mitt spràk...

Fast jag älskar dig...

A questa notte serò la tua donna !




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-08 21:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rod Stewart sjöng in originalversionen.

Och här lite mer italienska:

http://www.youtube.com/watch?v=LCPlU_uynaQ

2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm