Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=3KwlJTCrXpI&NR=1&feature=fvwp


Tusen bitar

Visst kan allting gà itu
och ett hjärta kan gà i tusen bitar
även om det är sà...

Nej, gà inte
prata med mig
jag finns här för dig
för att lyssna pà dig
för att reparera ditt hjärta,
om du vill...

Tusen bitar làter mycket,
men tillsammans sà kan vi reparera
ditt hjärta...

Och minns
jag är din vän, den som hàller dig kär,
den som finns där för dig,
den som förblir där för att lyssna pà dig

Jag lämnar dig ej,
ty tusen bitar hàller mig kvar,
tusen bitar av ditt hjärta,
tusen bitar att göra till ett hjärta...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 168 gånger
Publicerad 2010-11-08 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm