Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revolt

Inte en enda revolt

Min blick möter din

Och vi vet

Vi bara vet

Inte en enda revolt

Förutom

I

det

helt

nedtystade




Fri vers av Anny
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-09 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anny