Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nåt....



Det är nåt vackert.
Allra längst in.
Och du höll i mig
fast jag är äcklig.

Vad skulle det vara bra för?

Och så blev jag väckt
just som jag täljde korvgrillningspinnar
just som vi skulle ha det så mysigt
i elden.

Och jag brydde mig inte ens om

Just då

Att det bara var 68% kötthalt

å resten tarmar.




Fri vers av Anny
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-05 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anny