Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öken

"Join the black parade."
Det stora svarta bekanta hålet.
Hål, hål, hål...
Stora svarta håldjävul.
Hur länge har hål rätt till existens?
När ska jag fatta hur simpelt allting är?
Den stora svarta bekanta illusionen.
Hål, hål, hål...
Mantra, mantra, mantra.
Som stora svarta korpar som seglar utmed bergväggen.
Svart, svart, svart, svartare....
Djup, djupare, djupast.
Olja på vattnet.
Nåt man inte blir av med.
Olja, tjockare än vatten.
Tjockt, tjockare och tjockt som fan!
Håldjävul
Jag ska besegra dig.
Det är min tur nu....




Fri vers av Anny
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-15 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anny