Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borg

Tre svarta fönster
blåkalla

Klackar
mina
fast avlägsna
och utanför

Ögon sugs in i asfaltens
hypnotiserande regnrosor

Framme

Måste in?
Måste in

Trodde ljus
Trodde ljud

Kylan visste bättre




Fri vers av Anny
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-06 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anny