Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting har hänt

Ingenting



Du frågade mig vad som hade hänt

Det var ju just det

Det som hade hänt

eller inte hänt rättare sagt

var

Någonting!



Solstrålen över isen som bröt sig fram idag

blev mitt socker

Sötman

som skulle

väga över den salta smaken av tårar



Den lilla skogsbacken med röda stugan vid slutet

den jag kunde se mig i

pratandes med pelargonerna i fönstret

Den lilla skogsbacken med röda stugan vid slutet

blev till syre

jag kunde andas lite igen


Det ihåliga ljudet av hackspetten när det är sådär helt tyst runtom

och en hel flock rödvingetrastar i trädet

blev så hisnande bara

att jag glömde

i alla fall en liten stund



att du frågade mig vad som hade hänt.

Just det....nej....såklart.


Ingenting.









Fri vers av Anny
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-17 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anny