Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dekadans

Leverans, leverans

Stora lögnen

Leverans, leverans

Ingen chans, ingen chans

Leverans av fula lögnen

Ingen chans

Annanstans, annanstans

Ta den svarta lögnen

Annanstans

Ingen dans, ingen dans

Dansa dansen

Annanstans




Fri vers av Anny
Läst 160 gånger
Publicerad 2011-12-27 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anny