Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar om lidande och dåliga dagar

Lidande är som en bra början på en dag,
känns bra i början som vacklar i slutet,
och att veta att nästa dag är den samma.

Eller varför inte en dålig början och ett dåligt slut.
dessa dagar som gör människor ledsna,
om jag kunde skulle dom dagarna bannlysas.

Men då hade det nog inte blivit många dagar kvar.
i skrivande stund är det ju bara början på en bra dag,
sen är det nog upp till mig vad jag gör med den.


guds frid till er alla




Fri vers av linkboy
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-09 07:43



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mmm du har en poäng här
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

linkboy
linkboy