Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor är en mörk fasad som leker gud

Människor är en mörk fasad.

Vi skapar vapen i hopp om att bli starkare än gud.

Vi krigar för att visa oss överlägsna.

Vi kan aldrig sammarbeta som en flock lejon.

Men vem kan trösta ett barn när vi bara krigar?




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 396 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-09 09:54



Bookmark and Share


  Maria T
Jag önskar att alla krig
skulle ta slut
2011-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Det här är en mycket viktig och pregnant insikt.
Ända sedan människan släppte in synden i världen har hon haft ambitionen att vara gud.
2010-11-09

    annasofia.
Kort och slående.
Grymt argument.
Gillas!
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi