Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som jag...

Ett litet steg
Ett stort kliv
En tyst viskning
Eller ett rop

Älskar du
Längtar du
Som jag gör
Som jag gjort
Sedan dina ögon
Mötte mina
En första gång

Våga visa mig
Våga öppna vägen
Till ditt innersta rum
På det sätt
Som du vill

Jag ska alltid
Älska dig
Och vill du
Slutas i min famn

Visa mig nyckeln
Till ditt hjärta
Ge mig kartan
Till ditt rike

Om du längtar
Om du älskar
Som jag…

TT

© 2010




Prosa av TT
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-09 11:46



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varm och behaglig att läsa. =) Mycket vacker. =)
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT