Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter Värld;

Det glittrar
Snön singlar ner i kaos
Det är vackert
Men kylan förstör
Allt är så vitt
Ett snötäcke som begraver världen
Det är November
Faktiskt den 9:onde
Men ändå känns det som December
Julen känns inte avlägsen nu
Som den gjorde igår;
Jag sitter inne
Med en filt runt om mig
En kopp varmchoklad
Som värmer hela mig
Det är härligt
Med det bränner mina fingrar
En skön känsla smyger
Överraskar mig
Det är mysigt
Det är fint




Fri vers (Fri form) av FallenAngel xo
Läst 460 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-09 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FallenAngel xo
FallenAngel xo