Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu, tack!

Vart är livets egen orgasm, den som för oss
vidare i hjärtstillestånd, den som föser undan
vårt prydsamma sätt och älskliga tankar.


Ta mig här och nu, och blir jag inte tillfredställd,
kysser du inte min kropp fuktig av din drypande kärlek
förför du inte mig med din lust

utnyttjar du inte
min kropps alla vrår, skall jag för evigt kränka
din existens, förnedra din åtrå och slita
dina ägodelar itu.

HÅNGLA sönder mina organ
innan jag genomtränger dina synnerver med
mina pekfingrar, förintar din tinning med min klack.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-09 11:56



Bookmark and Share


  blaite
Fan va bra du skriver då
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér