Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan då och nu

gör inga stora förändringar
är mig själv
då som nu

Mellan då och nu
ger jag tiden möjlighet
att skapa
att bygga den framtiden
jag så väl behöver
för att orka bygga
mina drömmar
och nå mina visioner

Ibland måste tiden
få en chans
och saker få komma
i sin egen takt
för stress gör skillnaden negativ
i de stora målen




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-09 13:28



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet..
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson