Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det snöstorm här

Burr burr kallt det piskar i ansikten
av snön ser ingenting ska treva mig
fram till våran affär nu har snöovädret
här i våran lilla by

Vill igentligen inte gå ut men måste
handla lite och har man hund har
man inget val det är bara att se
glad ut och gå ut iallafall man säger
att det finns inget dåligt väder bara
dåliga kläder

Ska sedan hem och leta i källaren
efter mössa och vantar kan vara
bra att ha nu när snöstormen är
här usch jag fryser av att bara titta
ut genom fönstret men ruggar på
mig som en fågel och traskar nu
ut i snöovädret




Fri vers av Ann-christin
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-09 13:40



Bookmark and Share


  Maria T
I dag har här varit vackert
med mycket snö och
gnistrande solsken
2010-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Oerhört skönt att vara inomhus.
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin