Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färger

Så rinner minnen av de döda in i våra liv
som våta färgskikt blandas på ett papper

och om du kände lyckan av att vara älskad
finns där en ljusröd ton som dröjer kvar

när färgen rinner sakta nedåt




Fri vers av stenhur VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-09 16:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar dikt målad i ord!

"Så rinner minnen av de döda in i våra liv
som våta färgskikt blandas på ett papper"


/Ann
2010-11-17

  walborg
Så sensuellt, skirt och känslor som beskrivs i färger - otroligt fin dikt - underbar att läsa.
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP