Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom en mening

Du läser
och läser

finner nya saker
nya mellanrum

lyssnar
skapar känsla
berusas
av meningen

men bakom meningen
döljer sig ord
som inte syns
och skapar
liv där
det inte går att beskriva




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-09 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson