Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Ellan

Med öronens tussar
och pannan i veck
Du ligger och sussar
långt bortom perfekt

Du ligger och sover
så still i min famn
Jag har känt dig länge
dock bara vid namn

Men nu när jag ser
och kan hålla din hand
Finns ingen värld mer
och guld liknar sand

Du var redan älskad
men nu blev jag kär
För nu och för evigt
mitt hjärta du bär

/Mostern




Fri vers av LitenSyster
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-09 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LitenSyster