Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Split

Världen roterar inte kring dig
Den fortsätter även om du slutar

Hur kan man vara så jävla självgod
Och så osäker på en och samma gång?

Du är mitt hatobjekt

Du hade rymt iväg för längesedan
om du inte vore så rädd för att ingen skulle märka nåt

När du slutar prata fortsätter samtalet som vanligt
Du vet att du inte tillför något
Så varför fortsätter du försöka?

Halvhjärtade försök!

Du är mitt hatobjekt

Världen roterar inte kring dig
Den fortsätter även om du slutar...

Men du kanske borde börja leva
som om den inte gjorde det




Fri vers av LitenSyster
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-09 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LitenSyster