Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Walls and ruins

Walls are made to divide
Walls are made to limit

Walls are dividing us in my mind
Walls are making these crazy limits

But hear this;
As we speak

Walls are being climbed
Walls are being torn down

Ruining the walls
Creating ruins

Ruins undivide the divided
Ruins unlimit former limits

With time
With work
With will

These walls will become ruins




Fri vers av LitenSyster
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-02 02:14



Bookmark and Share


  Stefan Palmqvist
Konfucius borde gilla denna. Jag förstår men det blir litta rörigt mot slutet. Bra andemening dock!
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

LitenSyster