Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odumpbart bagage


Jag borde enligt alla analyssätt
må bra
vara bra
kanske rentav bäst

Jag vet inte vad som hände
eller när
eller var
bara att det skett

Jag har hamnat i nån knepig
mittemellan
lättochlagom
pissljummen fas

Vart jag än i världen vänder
Höger, vänster
Uppåt, nedåt
Återkommer samma sak

Jag är och förblir ett vrak
med ett tungt och odumpbart
huvud till bagage




Fri vers av LitenSyster
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-09 00:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra skrivet i ord, men missförstått i sak, det är ej ett bagage ditt huvud bär, utan en krona

bär den med stolthet
2013-10-20

  Larz Gustafsson VIP
Liksom oss andra med andra ord.

Dock med ett mycket vackert huvud.
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

LitenSyster