Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Untitled

Vilken jävla kamp
Jag vill mer mer mer
Men jag släpper efter
Igen och igen
Vad gör jag nu?

Låt mig ta avstamp
Jag vill upp upp upp
Men ni släpper efter
Och jag sjunker igen
Vad gör jag nu?

Jag gör ont.
Huvud, hjärta, händer, fötter
Knappt använda
Jag gör dansen
Svansen
Flitigt mellan benen

Styrkan sinar
Liksom lyckokänslan
Lyckoruset
Rusar bort
Ensam kvar här
är
jag
kvar




Fri vers av LitenSyster
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-20 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LitenSyster