Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attrappjag

jag inleder dagen med offerslakt
drömmarna på rad, en efter en
tar på mig min soldatuniform
gnider ögonen tills det blir mindre suddigt
men mina ögon blir inga fåglar
de flyger inte ut i världen
de sitter i sina gropar och gömmer sig
som mullvadar

jag slänger över axeln mitt attrappgevär  
går ut under solen men solen springer iväg
gömmer sig bakom människors avbilder
och dess ljusstrålar absorberas i deras intighet

det är mörkt och jag låtsas se




Fri vers (Fri form) av Sanchez
Läst 665 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2010-11-10 11:01



Bookmark and Share


  am
det här är nog något av det bästa jag läst av dig. varje rad har sån tyngd i sig. återkommer till den här.
2010-11-12

  Cattastropher
Några ord på vägen till dig kamrat soldat med rostig uniform

att vakna till ett mörker är att veta att

jag är en människa som inte låter sig krossas

som kämpar för att bevara sin värdighet

som får sina plågoandar att känna sig hjälplösa

besegrade

solen bländar platons avfall
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez