Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kluvenhet i människors inre


Moln att gå på


Längtan blandas med oro
väcker glädje men också fruktan
att inget av mig är sant

Att jag är ett skådespel
utan publik enbart mig själv
men var är det äkta

Vart tog den delen vägen
som skulle ge mig moln att gå på
rosor att dofta

Om jag finns där inne någonstans
ber jag ödmjukt
snälla kom fram och hjälp mig




Fri vers av yta
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-10 16:09



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Jättefin...och allt känns igen.
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta