Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglavrål



såg ett ljus
i dina ögon

dina blåa ögon
bara log mot mej

just där gryningsljuset
tar vid och vänder om

tårarna som rinner
utmed kinden

och bildar droppar
i livets ocean

rinner av glädje

sakta sluts ögonen
och änglarna sjunger













Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-10 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson