Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att känna här och nu

för en stund
lever känslorna ut
drömmarna får luft

djupet finner stunden
och blodet flödar
genom ådrorna

att känna här och nu
inte bry sig om
något annat
bara blunda
och låta orden fylla
själen




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-10 18:36



Bookmark and Share


  peter markurth
stark, bra
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson