Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man får en fot rätt upp i ens arsle

är det lätt att man vaknar till och undrar vad fan det är som pågår
för det sista man gör efter att man har fått en fot rätt upp i ens arsle är
att sitta alldeles still
Man undrar bara?
Vad är det som händer och sker, och det sista som man gör är att le
Vad är det som händer och sker!!!
Fattar ingenting
Men vad jag nu än måste ha gjort emot någon för fel
så ångrar jag nu det
Okej!
för jag är inte samma människa längre, den som jag var förut
Ja, bara så att du vet?
Förut!
Innan alla dessa sorger och besvär som besvärar mig just nu

När man får en fot rätt upp i ens arsle är det lätt att man vaknar till
och lite till
Ja, känner man inte av den så måste man bara vara helt känslolös
helt känslokall
( Ja, precis som min före detta fru, hon som bara älskar sig själv )

Det sista där Ken borde du inte ha skrivit
Glöm henne nu!!!!
Ett gott råd bara till mig själv!!!!!!
Glöm henne!!!

När man får en fot rätt upp i ens arsle....

Ken Cassel
!0/11-2010.





Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-10 19:51



Bookmark and Share


  Kalle.O
Ibland behöver vi en rejäl känga för att hitta tillbaka till verkligheten men i ditt fall kan jag förstås inte yttra mig.
Bra skrivet...
2010-11-10

  Julio VIP
Lätt hänt att gammla tankar dyker upp
Svårare att avfärda tankarna till en annan avlägsen dimension.

Bra skrivet
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel