Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stunden säger allt

vad som sker
det sker

planera
till viss del
javisst

viljan,
tankar,
känslor
de får egen vilja

stunden säger allt
om hur det
blir
och det är det
som gör den unik




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-10 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson