Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viskande frågor

ekande ljud
fyller mitt huvud


frågor
som bara med tiden
kan få svar

Viskande frågor fyller
dagen
när blodet
åter flödar
med het ånga
och fyller varje muskel
med vintern utanför




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-11 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson