Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bianca & Jimmy

Hon är vit
betraktar mig med sina röda ögon
flyger bort till skàpet
sätter sig där för att àterigen betrakta mig
medan hon putsar sina fjädrar
och emellanàt sà sätter hon sig pà min axel
tittar pà mig med sina smà ögon

Lutar pà huvudet och lyssnar pà mig
men bryr sig inte nämnvärt om att avsluta sina sysslor
hon fàr mig att le där hon sitter med Jimmy
hon är vit och han har flera gràtoner
fast hans kinder är vita
deras tofsar àker upp när de ser pà mig

Mina smà vänner som är mig sà kära
de bevingade som fyller mitt hjärta
de fàr mig att le
och det räcker med deras närvaro
och Bianca lutar pà huvudet för att betrakta mig
sen gör Jimmy samma sak
och min kärlek är äkta...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-11 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm