Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländad av en främling

Slutat tro
att sagor är sanna

gett upp
drömmen
torkat ut havet

men så
utan varning
en främling
fångar min blick

tände åter de eldar
som ger kroppen energi

bländad av en främling
i dimmornas sken




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-11 13:46



Bookmark and Share


  Ronny Berk
skapar energi, ja
2015-07-16

  peter markurth
vacker
2010-11-13

  peter markurth
bra
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson