Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ny sida

känner inte
fäste
under mina fötter

så van
att falla
att jag inte ens
vågar tro
att jag står upp

en ny sida
men allt så annorlunda
obekant

vågar jag
öppna mina ögon
vågar jag
släppa
och följa stömmen




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-11 13:54



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket bra förmedlad känsla och fint skrivet. =)
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson