Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga fler dåliga dagar

Jag kan förstå
jag är nog lite som du
skulle jag tro

Lite för mycket av allt
men ändå
inte tillräcklig

Vi är rätt olika vi två
du är rätt
kort
jag är rätt
lång

Vi är samtidigt rätt lika
du är envis
jag är tjurig

Du är ganska snäll
jag är bara tråkig
Men du skrattar
åt mina skämt
i alla fall

Du säger alltid
vad du tycker
Jag hatar när
du gör det

Du lyckas alltid
säga det jag inte
vill höra

Och mina svar får
dig alltid att mulna

När du slänger allt
omkring dig i raseri
-då hatar jag dig
För du kan inte se
att det gör mig illa

När jag låser in mig
i mitt huvud
-då hatar du mig
För jag bryr mig bara
om mig själv då

Men det finns även
dagar när vi håller sams
-då vi älskar varann
och dom dagarna gör
alla dåliga dar obetydliga




Fri vers av Hannah Norman
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-11 17:57



Bookmark and Share


  Julia Vivvi
Ok den var helt underbar!!!!!!!! SNälla säg att jag har rätt annars blir jag nog inte så glad!!!
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman