Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en god människa jag

 

Hon snörpte ihop sin mun
antog en beskäftig min

tittade bak stålkantade
hade mig under lupp

-Du måste tänka om och tänka på det bästa för mänsklighetens fromma. Vi vet vad som är bäst för dig och dina barn och hur du bäst visar att du är en god människa. Seså, att bära ett märke är väl inte hela världen?

Jag hann tänka att människor är väldigt dumma
eller väldigt glömska
eller förmodligen både ock

Hon snörpte ihop sin mun
lutade sig bakåt och suckade

Det skulle aldrig bli en god människa av mig

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-11 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP