Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna bränner



tårar som bränner
utmed huden
samlar sig
till en flod
det gör så ont

jag är ledsen
famlar efter hjälp
i mitt inre




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-12 11:54



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert beskriven smärta.
2010-11-12

  queenia
november månad

med sitt mörker

skänker inte

mycket tröst

men snart kommer

den vackra snön

lyser upp..

adventens underbara

värme, med strålglans

från tusentals ljus

att värma sig vid

och låta tårarna

torka i dess sken

och löften om

en ljusare

framtid.

*ros* Queenia
2010-11-12

  lisa"puzzle"svensson
det är så där det är ibland :-(
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson