Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
männen


vi hatar dom

vi hatar dom
lika mycket som vi behöver dom

vi hatar dom
lika mycket som vi beundrar dom

vi hatar dom
därför att vi är minnst lika vackra

vi hatar dom
därför vi har tråkigare

vi hatar dom
därför att vi innerst inne
hatar oss själva

men vi vet inte om det

tack
tacka dom för det dom döljer
dom behöver ju trots allt oss också

tack
säj tack, du är vell nöjd med din tillvaro?

nej.
inte jag

men du kanske
du och alla dina tjej kompisar








Fri vers av Rar
Läst 236 gånger
Publicerad 2005-11-30 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rar
Rar