Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här dikten skrev jag hösten 1982, den verkar fortfarande aktuell.




Höstlöv i vattenfärg

På somliga träd

är höstlöven tunna

 

målade i vattenfärger

genomskinliga

 

genomlysta

 

som en gammal människas ansikte.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-12 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP