Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November


I en gyllene trädgård

där höst går mot vinter

sker ett sista möte.


Falnande glöd faller

lämnar spröda spår

i redan frostbitet gräs.






Fri vers (Fri form) av Katinka VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-12 17:28



Bookmark and Share


  ULJO
November blir vackrare om man klär månaden i vackra ord, som du gör.
2010-11-15

  Nina Nightwish
Mycket vackert, jag ryser i välbehag när jag läser, som godis för själen..
2010-11-12

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP