Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En betraktelse




Sjuder

spår av snäckor

som sjuder sjungande

och gräset i dem

tar emot mina smekningar

viskningar är allt

vad jag hör av tystnaden




Fri vers (Fri form) av Fredrik Stillesjö
Läst 318 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-12 17:44



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Hela dikten berör...och de två sista raderna blir till tankar och stannar inom....
2010-11-13

  anits VIP
Fina rader
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö